Un Crăciun sustenabil

Înapoi la Noutăți

Un Crăciun sustenabil

Nu știi ce cadouri să le iei angajaților sau partenerilor de afaceri? Vrei să le faci daruri utile, dar ești copleșit de nenumăratele opțiuni existente pe piață? În acest caz, îți sărim în ajutor cu o serie de pachete de Crăciun, dar și de produse individuale, care vor aduce cu siguranță un zâmbet pe chipul celui care le primește. Iar prin achiziționarea lor, faci mai multe fapte bune – produsele sunt sustenabile, așa că nu trebuie să-ți faci griji că poluezi mediul, și sunt confecționate de mici antreprenori români și de întreprinderi sociale. Astfel, îi ajuți să-și continue activitatea și să-și ducă mai departe misiunile sociale pe care le promovează.

Nu doar atât, dar pachetele au fost concepute cu gândul de a oferi o tușă de unicitate și de a corespunde diferitelor personalități și gusturi. Vrei să faci un cadou unui partener de afaceri gurmand, care se dă în vânt după cozonaci proaspeți și turte delicioase? Pachetul de Crăciun „Gourmet” este ideal în acest caz, iar toate produsele sunt proaspete și realizate din ingrediente naturale. Ai un angajat care a avut o perioadă mai stresantă și căruia i-ar prinde bine să se relaxeze în perioada sărbătorilor? Pachetul nostru „Relaxare și răsfăț” îl va ajuta cu siguranță să se destindă și să se bucure de concediu așa cum se cuvine. Nu am uitat nici de părinți, astfel încât vă propunem două pachete diferite, pentru copii și adolescenți, concepute cu gândul de a le oferi activități distractive, potrivite vârstei lor, și gustări sănătoase.

Continuăm să adăugăm produse noi, care să corespundă standardelor înalte pe care ni le-am propus încă de la început, așa că aveți grijă să verificați în mod constant magazinul nostru online și să vă abonați la newsletter, pentru a fi la curent cu toate noutățile. Vă așteaptă în continuare multe surprize minunate pentru perioada sărbătorilor!

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la Noutăți