Un cadou cu iz de toamnă

Înapoi la Noutăți

Un cadou cu iz de toamnă

Un fursec gustos sau un ornament frumos, în concordanță cu sezonul, cu care să ne împodobim casa. Astfel de lucruri aparent nesemnificative pot să ne schimbe cu totul dispoziția și să ne ajute să trecem mai ușor chiar și peste cele mai friguroase și întunecate zile de toamnă. În plus, atunci când știi că te poți bucura de asemenea mici răsfățuri și să ai grijă, în același timp, si de mediul înconjurător, de ce nu ai oferi un cadou ales cu grijă și iubire atât față de natură, cât și de oameni?

Cadourile de pe Bine Primit provin de la întreprinderi sociale sau ONG-uri, iar banii obținuți din vânzarea acestora vor fi folosiți pentru a face alte fapte bune, așa cum și-au propus fiecare dintre aceste organizații: vor sprijini locuri de muncă pentru persoane defavorizate, vor asigura programe educaționale pentru copii fără posibilități sau vor susține mici meșteșugari. În plus, fiecare dintre acestea este selectat astfel încât să respecte criterii de sustenabilitate: produse local, din ingrediente naturale sau reutilizate, cu amprentă de carbon cât mai redusă.

În magazinul nostru, puteți găsi o selecție de produse ideale pentru această perioadă. Fie că este vorba despre o bombă parfumata de baie, perfectă după o zi grea și îndelungată de muncă, niște cornulețe delicioase cu maia sau o lumânare parfumată cu iz de toamnă târzie, aceste mici atenții vor pune cu siguranță un zâmbet pe chipul celui care le primește. Iar astenia de toamnă si depresia sezonieră devin mai ușor de suportat cu un cozonac proaspăt, pregătit cu multă iubire. Cu siguranță că un asemenea cadou va însenina dispoziția oricărei persoane se va bucura de el. Ca să nu mai spunem că miroase de-a dreptul delicios și că, dacă este însoțit și de o ceașcă de cafea (pe care o puteți găsi, de asemenea, în magazinul nostru), este gustarea perfectă pentru orice dimineață mohorâtă și melancolică de toamnă.

Iar dacă vă gândiți deja ce cadouri să faceți colegilor și partenerilor de afaceri în diverse ocazii sau pentru evenimentele viitoare, astfel încât să fie în linie cu criteriile de CSR asumate sau cu propriile principii de sustenabilitate, puteți să aruncați o privire asupra selecției noastre de produse tematice.

Mai mult, aveți garanția că toate produsele cumpărate sunt sustenabile și nu dăunează planetei. Ele reprezintă alternativa perfectă la nenumăratele produse cu tematică de sezon ce se regăsesc în această perioadă în toate magazinele, fie ele fizice sau online. Pe lângă asta, profiturile rezultate din achiziționarea acestor produse vor permite organizațiilor care le produc să-și continue activitatea și misiunile sociale și de mediu.

Intrați pe magazinul nostru online, cu siguranță veți găsi ceva potrivit! Iar cadoul pe care îl veți face va avea dublă semnificație: va fi o bucurie pentru cel care îl primește și sprijin pentru cei care l-au realizat!

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi la Noutăți