Despre

Despre Bine Primit

Este important ca un cadou pentru partenerii noștri, pentru prieteni, pentru apropiați să fie de înaltă calitate, și să spună o poveste dincolo de beneficiul imediat pe care îl reprezintă. Este important ca acel cadou să fie bine intenționat, bine realizat dar mai ales, este important ca acel cadou să fie…BINE PRIMIT.

Oferim personalitate și identitate unei ințiative a Viitor Plus, un online shop care adună la un loc produse ale mai multor producători care împărtășesc misiunea de sustenabilitate și protecție socială a Viitor Plus. Dezvoltăm astfel un reper care să atragă cât mai bine target-ul în principal corporativ, să ofere soluții ideale pentru cadouri, să ducă mai departe grija pentru mediu și pentru oameni cu acțiuni și obiecte concrete.

Platforma BINE PRIMIT este o inițiativă Viitor Plus care adună laolaltă produse realizate de antreprenori sociali, ONG-uri sau inițiative cu impact social și de mediu din România. Proiectul pe care l-am realizat în ultimii 6 ani doar de sarbatori se extinde astfel și devine o inițiativă permanentă de solidaritate și cooperare intre organizații.

Misiune

Ne propunem să încurajăm și să contribuim la dezvoltarea durabilă pentru indivizi, organizații și comunități.

Viziune

Promovăm parteneriatul între organizații pentru a putea oferi cele mai bune soluții din punct de vedere al valorii sociale și de mediu pentru consumatorii nostri. Încurajăm achizițiile verzi, solidaritatea socială și consumul local, sustenabil.

Valori

Solidaritate

Acționăm în interesul sectorului și căutăm soluții care să permită promovarea și parteneriatul cu alte inițiative sociale, spre beneficiul tuturor celor implicați.

Integritate

Suntem responsabili pentru angajamentele asumate și comunicăm deschis în ceea ce privește realizarea acestora. Abordăm realitatea înconjurătoare printr-o gândire sistemică și armonioasă.

Exemplul propriu

Fiecare membru și fiecare activitate a organizației trebuie să devină un exemplu viu de transpunere în practică a conceptului de dezvoltare durabilă, având la bază un proces continuu de învățare.

Garanția sustenabilității

Ne place să credem că facem cadouri frumoase, bine gândite și potrivite persoanelor care le primesc. Și este important să ne gândim cum e mai bine să procedăm, căci acel cadou nu este un simplu obiect, ascunde o intenție, un gând, o acțiune mai largă. Acel cadou vorbește și despre cel care îl oferă, și despre cel care îl primește.

BINE PRIMIT înseamnă un cadou care va genera un răspuns binevoitor la intenția cu care a fost oferit, un cadou potrivit, ales cu grijă, care ”îmi este de folos”. Mai mult decât atât însă, achiziționând de la micii producători ai cadourilor, Binele oferit este astfel bine primit de două ori pentru că producătorii vor putea să continue să-și desfășoare activitatea și să susțină misiunea lor social și de mediu.

Și pentru că o parte dintre produsele pe care le veți regăsi pe site și în propunerile de pachete pentru companii provin de la unități protejate autorizate acestea pot fi achizitionate de catre companiile cu peste 50 de angajati utilizând fondul de handicap (legea 448/2006). Acestea le puteți găsi în secțiunea UPA. 

Parteneri