Intrebari despre produse si comenzi

În acest caz, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact.

Ne dorim întotdeauna să găsim cele mai bune soluții pentru clienții nostri. Trimite-ne un email la adresa de contact si lasă în mesaj și datele tale de contact iar noi vom reveni în cel mai scurt timp și vom cauta cea mai potrivită variant pentru tine. 

Puteți consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesând secțiunea Istoric comenzi.

În cazul în care doriți să modificați o comandă, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe site. Vă rugăm să precizați și ID-ul comenzii, pe care îl puteti regasi în secțiunea Istoric comenzi.

Pentru a face cumpărături pe acest site nu este necesar să aveți un cont. Acesta este însă o recomandare, mai ales dacă vă doriți să aveți un istoric al comenzilor dumneavoastră la orice moment dat. Acesta poate fi creat și după ce ați adăugat produsele dorite în Coșul de cumpărături.

Pentru a modifica datele din contul de client, vă rugăm să vă autentificați în cont și să accesați apoi opțiunea Actualizare cont, disponibilă în secțiunea Contul meu.

În cazul în care nu vă amintiți parola contului Dvs., vă rugăm să folosiți opțiunea Recuperează parola uitată, disponibilă în pagina Acces cont.

În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folosiți modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o listă a rezultatelor compatibile.